Ejani e Shikoni 2018

Ejani e Shikoni 2018

http://gorre.sermon.net/main/main/21090204

 

“Ejani dhe Shikoni” një seri predikimesh në të cilat Zoti na fton të gjithëve të vijmë në nje marrdhënie më të ngushtë,duke na ndihmusr të kuptojmë se Ai që po kërkojmë në fakt është brenda nesh.

Comments are closed.