“Ejani veçmas”

“Ejani veçmas”

Kjo do te jete tema qendrore e mesimeve, studimeve dhe predikimeve nga Bibla kete vit (2020) ne Kishen Ungjillore te Nazaretasit, Gorre. Thirrja dhe ftesa prej Zotit per secilin prej nesh, eshte te deshirojme te qendrojme ne prezencen e Tij, dhe te lejojme Ate te na transformoje nga brenda-jashte. Gjithashtu kjo thirrje, na inkurajon te behemi gati per planin qe Zoti ka per secilin si individe dhe per ne si komunitet. 05/01/2020

Kjo do te jete tema qendrore e mesimeve, studimeve dhe predikimeve nga Bibla kete vit (2020) ne Kishen Ungjillore te Nazaretasit, Gorre. Thirrja dhe ftesa prej Zotit per secilin prej nesh, eshte te deshirojme te qendrojme ne prezencen e Tij, dhe te lejojme Ate te na transformoje nga brenda-jashte. Gjithashtu kjo thirrje, na inkurajon te behemi gati per planin qe Zoti ka per secilin si individe dhe per ne si komunitet.

05/01/2020

Comments are closed.